Wat is het mooiste monument van Haarlem?

Haarlem kent veel mooie monumenten, maar er kan er maar één de mooiste zijn. Doe daarom mee aan de verkiezing van het mooiste monument van Haarlem Monumentaal 2009 en stem. De afgelopen maanden zijn meer dan 60 Haarlemse monumenten genomineerd, nu is het tijd om te stemmen op uw mooiste monument!

Afsluiting Haarlem Monumentaal 2009
Haarlem Monumentaal 2009 besteedt veel aandacht aan het monumentale karakter van Haarlem, monumentale activiteiten en activiteiten in monumenten. Op vrijdag 11 december 2009, 18.00 uur, wordt het monumentjaar feestelijk afgesloten in de Gravenzaal. Het mooiste monument wordt dan bekend gemaakt en de gelukkige stemmer die de prijs gewonnen heeft; een etentje voor twee in het mooiste monument. Ook worden de winnaars van de wedstrijd onder Haarlemse scholieren ‘teken jouw mooiste monument of stadsplattegrond’ bekend gemaakt. De tekeningen van de scholieren waren tijdens de Open Monumenten Dagen in september tentoongesteld in de Refter.


Voor meer informatie over Haarlem Monumentaal 2009, mooie filmjes over Haarlemse monumenten en activiteiten in monumenten of monumentale activiteiten, zie: www.haarlemmonumentaal2009.nl
En de winaar is....


De lichtfabriek.
site by Lefthandmedia.com
hosting sponsored by 20nine